سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

گزارش سردار سلیمانی از عملکرد بسیج به کمیسیون اجتماعی مجلس

گزارش سردار سلیمانی از عملکرد بسیج به کمیسیون اجتماعی مجلس نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: رئیس سازمان بسیج مستضعفین و رئیس کمیته امداد گزارشی را از عملکرد مجموعه‌های تحت امر خود به کمیسیون اجتماعی ارائه کردند و بنا بر این شد تا نمایندگان حمایت‌های لازم را از اردوهای جهادی بسیج داشته باشند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۶ - ۳۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 21
کد خبر: ۵۱۵۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، عباس گودرزی نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست امروز کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: در جلسه امروز سردار سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین گزارشی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ از عملکرد این سازمان در کمیسیون ارائه کرد.

 

وی افزود: رئیس سازمان بسیج مستضعفین در مورد اردوهای جهادی این سازمان عنوان کرد که این اردوها با حداقل هزینه‌ها و با بیشترین عملکرد همراه است و اقدامات خوبی در این حوزه صورت گرفته است.

 

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار داشت: سردار سلیمانی گزارشی را از دیگر فعالیت‌های بسیج در حوزه محرومیت‌زدایی و... ارائه کرد و بنا شد تا نمایندگان حمایت‌های لازم را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ از اردوهای جهادی بسیج داشته باشند.

 

گودرزی خاطرنشان کرد: در ادامه جلسه رئیس کمیته امداد نیز گزارشی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ از اقدامات این نهاد در حوزه کمک‌رسانی به سالمندان، سرپرستان خانوار و دیگر محرومین ارائه کرد.

 

وی افزود: نمایندگان در جلسه امروز بر این نکته تأکید کردند که باید کمیته امداد در جهت خودکفایی خانواده‌های تحت پوشش خود گام بردارد و ضمن خودکفا کردن این خانواده‌ها، افراد و خانواده‌های جدیدی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ تحت پوشش خود درآورد.

 

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در پایان گفت: اعضای کمیسیون بر این نکته تأکید داشتند که خودکفایی به این معنا نباشد که تنها یک وام خوداشتغالی پرداخت و یا این که یک شغل موقت ایجاد شود، بلکه باید یک شغل پایدار برای خانواده‌های تحت پوشش کمیته‌های امداد ایجاد شود تا آنها بتوانند روی پای خود بایستند.

 

منبع: فارس

کلمات کلیدی: عباس گودرزی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار